Mikaka Skincare

Udpluk af resultatet

Mikaka Skincare havde et ønske om en hjemmeside med tilhørende shop, hvor de nemt kunne håndtere betalinger, tilføje nye produkter samt skabe en bedre brugeroplevelse for kunderne. Desuden skulle Mikakas produktbilleder opkvalificeres, så kunderne bedre kunne få et indtryk af produkternes udseende, og hvad de bestilte. 

Mikaka Skincare havde en vision om, at hjemmesiden skulle have et nordisk udtryk, som afspejler deres danske, naturlige og økologiske produkter. Gennem konstruktiv dialog og sparring er vi sammen kommet frem til det ønskede udtryk, og resultatet er blevet en stor success. Mikaka Skincare er hostet på deres egen udbyder og vedligeholdt af projektkonsulent.dk. Reklamevideoen er lavet i samarbejde med Mikaka Skincare og ønsket var at udtrykke en økologisk og naturnær atmosfære.

Stifter og ejer af Mikaka skincare udtaler således om processen: “Steen er skarp på ideer, og han er god til at forstå ens ønsker og behov. Han arbejder på højtryk i processen og responderer hurtigt på forslag til ændringer og inputs. Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Steen“. 

Projekt detajle

Klient

Mikaka Skincare

Kategori

Webdesign, Webshop. Branding, Marketing